';

KAPCSOLAT

Engedd meg magadnak a varázslatot! Vár rád Skócia.

Email: info(kukac)klanokfoldjen.com
Magyar nyelvű idegenvezetés 12 év tapasztalattal. 

Klánok Földjén – Skócia Magyar idegenvezetés, kirándulások  és horgásztúrák a Skót-Felföldön

Kérj ingyenes árajánlatot, vagy több információt túráimról.

Lepd meg magad, vagy párodat, családodat életetek kalandjával. Legyen szó pár napos túráról, vagy több mint egy hetes élmény utazásról. Amire számíthatsz: Hamisítatlan skót időjárásra, lélegzetállító és változatos tájakra. Lehetősége lesz megkóstolni olyan különlegességeket mint a skót whisky, füstölt hal, vagy más tradicionális ételeket.

Kövess engem:

Ajánlatkérés

Elfogadom az adatvédelmi feltételeket! Adatvédelmi irányelvek

menedékházban megpihent túrázó

Iratkozz fel

Iratkozz fel ingyenesen hírlevelemre. Miért? Mert minden hónapban csak egyszer értesítelek a legújabb túráimról, fotóimról.

  Hozzájárulok az adataim felhasználására és szeretnék hírlevelet kapni!

  Rólam mondták

  "Nagy rajongója vagyok a váraknak és még azoknál is jobban szeretem a természet alkotásait. Azt hittem, elmegyünk majd és sok-sok szép, izgalmas helyet fogunk látni és rengeteg hozzájuk tartozó izgalmas történetet hallunk majd, hiszen arrafelé mindennek története, legendája van. Ha feledhetetlen élményeket szeretne, ráadásul megfizethető áron és nem sajnálja, ha onnantól örökre a Felföld szerelmese lesz, akkor írjon a Klánok földjén oldalnak és egyeztessen a tulajdonosával arról, hogy mit szeretne és mikor indulna. :)" Csepi (Budapest)
  "2017-ben töltöttünk 1 csodálatos hetet Skóciában. Hála Lacinak hihetetlen helyekre jutottunk el, egy tartalmas napot töltöttünk a társaságában. Utazásunk fénypontja volt 🙂 Teljes szívvel ajánlom, nem egy tipikus turista útvonala mutat meg, hanem az ország igazi arcát. Reméljük, még visszatérünk és akkor is Lacival szeretnénk megismerni a Klánok Földjét ⚔️" Ági (Budapest)
  " Having a meeting with Laszlo is not only reserving a photo session, it is also having the amazing opportunity to spend some time in the wild Scotland. Thank you, from the bottom of my heart, for your humor and you enormous kindness. It was such a pleasure to spend this time surrounded by these beautifull lands and a few drops of rain. 😉 Thank you for these memories I will keep in picutres from such a special trip for me!" Laura (Franciaország)
  "Ezen a héten voltunk Laci egy napos túráján Skóciában. A legjobb vezető volt, egyetlen bajunk volt csak, hogy nem töltöttünk vele több időt ezen a gyönyörű vidéken. 🙂 Elképesztő a tudása a környező helyekről, és mindezt könnyen érthetően tudja átadni, szuperül használja a túra személyre (ez esetben családra) szabásakor. Számunkra óriási dolog volt az is, hogy nagyon jól szót értett a háromévesünkkel, és rugalmas, türelmes volt a gyerekkel való utazás-kirándulás minden hozadékával kapcsolatban. Nyugodtan, elmerülve gyönyörködhettünk a lenyűgöző tájban. Ráadásul olyan helyeket ismer, és mutatott meg, amiket magunk nem találtunk volna meg térképpel/neten böngészve. A vendégszeretete és a skót vidék iránti rajongása garantálja az életreszóló élményt! Szívből ajánlom mindenkinek! És alig várjuk, hogy újra menjünk vele túrázni!" Gáncs család (Anglia)
  "Nagyon szépen köszönjük ezt a felejthetetlen pár napot, amit eltölthettünk Nálad! Életünk egyik legnagyobb élménye volt! A legnagyobb előnye az volt, hogy Veled mentünk mindenhová, hogy volt helyismereted, és olyan helyekre is eljutottunk, ahová magunktól vagy utazási irodán vagy szervezett úton soha nem jutottunk volna el (pl. várrom vagy folyó az Isten háta mögött, az érintetlen vadonban, ahol a szarvasok szinte érintésnyi közelségben voltak). Még órákon keresztül lehetne írni az élményekről! A szállás is nagyon jó helyen volt, a ház mögött közvetlenül kezdődik egy gyönyörű túraútvonal, ráadásul Callander a Felföld kapuja, ahonnan Glasgow és Edinburgh is max. egyórányira van. Ezen felül köszönjük a fényképeket is! Mindent egybevetve tényleg hatalmas élmény volt, mindenkinek csak ajánlani tudom Weirdie Grizzly-vel (Lacival) a skóciai kiruccanást! Köszönjük!" Gábor és Judit (Szombathely)
  ImageImageImageImageImage

  [elfsight_instagram_feed id=”1″]